Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Kom dan eens een kijkje nemen bij Janijko te Surhuisterveen. Wij zijn gevestigd op de grens van Groningen en Friesland en zijn de specialist van betaalbare luxe voor badkamers, tegels en sanitair in het Noord-Nederland.

Wij hebben een grote showroom in Surhuisterveen met veel voorbeelden van alle stijlen badkamers, sanitair en tegels. Bij ons vindt u betaalbare, innovatieve en luxe producten. Kom gerust eens langs voor inspiratie, advies of een kop koffie. Onze adviseurs helpen graag en geven u een eerlijk advies. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis 3D-tekening. Hiermee krijgt u goed inzicht op hoe uw nieuwe badkamer er straks uit komt te zien.

Wat kunnen wij voor
u betekenen?

Ontwerp badkamer Zijlstra

Badkamer

Een sfeervolle badkamer met een strak design waar u helemaal tot rust komt. Uw eigen wellness in u eigen huis. Kom in Surhuisterveen gelegen nabij Groningen eens een kijkje nemen. Lekkere warme ruimte, goede muziek, de juiste douchestraal of een lekker bad, dat is pas genieten. Er zijn veel verschillende stijlen badkamers, van modern, stijlvol en luxe tot aan sfeervol en landelijk. u kunt voor elke stijl bij ons terecht. Natuurlijk staat er een professioneel team met een kopje koffie voor u klaar, om u eventueel te voorzien van een persoonlijk advies, zodat u de badkamer in Groningen van uw dromen kunt samenstellen. Natuurlijk helemaal aangepast op uw budget.

Sanitair, toilet met wastafel

Sanitair

Sanitair is er in veel verschillende materialen, kleuren, soorten en maten. Van badkamer, slaapkamer, toilet en douche. Wij hebben een aantrekkelijk assortiment volgens de laatste trends. Van wastafels en kranen tot aan toiletten en bedieningspanelen. Kom eens een kijkje nemen in onze gezellige, sfeervolle, design ingerichte showroom. Onze showroom beschikt over de laatste technische snufjes. In Surhuisterveen bedacht en wordt zelfs tot in Groningen gebracht.

Antraciet tegelvloer

Tegelvloeren

Ook voor een tegelvloer in Groningen kunt u bij ons in Surhuisterveen terecht. Wij leveren en plaatsen met alle plezier in Groningen en heel Noord-Nederland. Als u de tegels liever zelf wilt leggen kan dat natuurlijk ook. Wij staan graag voor u klaar, met onze kennis over het leggen en onderhouden van tegelvloeren kunnen wij u voorzien van het beste advies. Een uitgebreide collectie tegels, daarvoor kunt u bij ons professionele team terecht. Of u nou tegels voor buiten zoekt of voor uw woonkamer en douchewand, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Kom ook onze bijzondere collectie Italiaanse tegels ontdekken.