Als Fries familiebedrijf is Janijko trots om één van de toonaangevende en toegankelijke badkamerspeciaalzaken van Friesland te zijn. Wij ontwerpen én leveren badkamers in heel Friesland. Van bescheiden en kleinere badkamers tot grote of zeer luxe badkamers. Van badkamers met keramische of porseleinen tegels of badkamers met natuursteen, zoals leisteen of marmer tegels. We denken graag mee en helpen graag om jouw droombadkamer te realiseren.

Opgericht in 1978

Henk en Jan Stienstra van specialist in badkamers Janijko in Surhuisterveen, Friesland.

De geschiedenis van familiebedrijf Janijko gaat terug tot 1978, toen ‘opa Jan’ samen met zijn vrouw een winkel begint met tegels en sportvisaccessoires. Twintig jaar later wordt de winkel overgenomen door schoonzoon Henk en dochter Gea Stienstra waarbij de focus vooral op tegels en sanitair is komen te liggen. De zaak wordt uitgebreid met meer vloeroppervlakte en groeit door tot een toonaangevende speciaalzaak voor tegels & sanitair. Tegenwoordig staat de derde generatie aan het roer van het bedrijf in Surhuisterveen. Waarbij Janijko zich verder ontwikkeld als speciaalzaak door ook het ontwerpen van badkamers én sanitair aan te bieden. Met veel energie en passie en veertig jaar ervaring in de zak is Janijko niet alleen een zeer ervaren speciaalzaak maar ook gericht op de toekomst die weet wat er  in de huidige markt speelt.

Meer over Janijko Contact opnemen

De specialist voor badkamers in Friesland

Waar ‘tegels‘ in ons DNA zitten, is het leveren van badkamers een tweede specialiteit van Janijko. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van badkamers in Friesland en daar buiten. Onze jarenlange ervaring én kennis over de ontwikkelingen op het gebied van badkamertrends kunnen wij onze klanten goed adviseren in de mogelijkheden en keuzes. kijk bijvoorbeeld eens op onze pagina’s over badkamerstijlen, zoals landelijkmodern en wellness. Ter inspiratie publiceren wij regelmatig nieuwe projecten op onze website. Een aantal badkamerprojecten die wij hebben geleverd in Friesland staan hieronder vermeld.