Home » Inspiratie » Tegelvloer Groningen

In Opende (Groningen) hebben we deze prachtige houtlook tegelvloer geleverd. We hebben voor deze tegelvloer gekozen voor een keramische tegel met een houtlook ontwerp. Deze keramische parketvloer geeft de vloer de natuurlijke en tijdloze uitstraling van een houten vloer. De warme tint van de parkettegels zorgen voor veel sfeer in huis. Het is bovendien een zeer moderne en trendy look en combineert prima met heel veel verschillende meubelen. Dus bent u ook toe aan een nieuwe tegelvloer? Deze keramische parketvloer is ook aanwezig in onze onze showroom in Surhuisterveen. Dus kom gerust langs om deze ‘houten’ vloer met eigen ogen te bekijken.

Tegelvloer en vloerverwarming

Een tegelvloer geleid zeer goed warmte en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Daarom is de tegelvloer van deze woning in Groningen ook gecombineerd met vloerverwarming. Doordat de tegel zo goed geleid, wordt de warmte overal goed verspreid en dat geeft een hele behaaglijke warmte in huis. En hoeft u zich geen zorgen meer te maken over koude voeten.

Verkrijgbaarheid en showroom

Wilt u ook zo’n mooie houtlook tegelvloer net als deze woning in Groningen? Kom dan eens langs in onze showroom in Surhuisterveen. Laat u inspireren door de diverse tegelvloer opstellingen. De tegelvloer in deze woning in Groningen hebben wij gelegd in het tegelformaat 26,5×180 cm. Naast dit formaat zijn deze vloertegels ook verkrijgbaar in het formaat 15x90cm en 20x120cm.

Eigenschappen

  • Industrieel/Landelijk
  • Modern
  • Tijdloos
  • Duurzaam en praktisch
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Best geleidend voor vloerverwarming
  • Look en feel van houten parketvloer

Woont u in de omgeving van Groningen en wilt u graag een nieuwe tegelvloer of keramisch parket? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hieronder foto’s van deze luxe tegelvloer in de buurt van Groningen