Home » Badkamers » Wellness badkamer

Voor een heerlijk wellness moment hoeft u met een wellness badkamer niet meer de deur uit. Ben u op zoek naar een badkamer waar luxe en ontspanning samenkomen voor een echt spa-gevoel? Onze specialisten helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste tegels, sanitair en accessoires voor de perfecte wellness badkamer.

Kenmerken wellness badkamer

Met een badkamer in de wellness-stijl waant u zich elke moment in een luxe spa. In deze badkamers vindt u vaak een sauna, stoomcabine, bubbelbad of regendouche. Welke uitstraling u ook voor ogen heeft, bij Janijko zorgen we dat u de badkamer krijgt die u voor ogen heeft.

Wellness badkamertegels

Badkamertegels die vaak voor een wellness-stijl badkamer worden gebruikt, zijn vergelijkbaar met die voor de landelijke stijl worden gebruikt door de toepassing van rustige en zachte tinten, vaak wel met een accent op luxe. U kunt kiezen voor tegels met aardetinten of voor tegels met een houtlook. De laatste hebben de de warmte van hout en zijn soms niet van echt hout te onderscheiden. Deze tegels zijn ook heel geschikt om met natuurstenen sanitair te combineren, zoals een wastafel of waskom.

Janijko Surhuisterveen

Janijko is gevestigd in Surhuisterveen in Friesland én tegen de grens van Groningen. Met onze centrale ligging kunnen wij in zowel Friesland, Groningen én Drenthe leveren en plaatsen van tegels & sanitair!

Bezoek onze showroom

Wilt u onze moderne badkamertegels in het echt bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom. Met meer dan 1100 m2 aan oppervlakte kunt u veel inspiratie opdoen. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag.

Succesvolle wellness badkamerprojecten

Welness badkamer Zuidhorn

Badkamer Zuidhorn

Deze trendy badkamer is ontworpen en geleverd in het Groningen, Zuidhorn. Er is gekozen voor een complete badkamer…

Welness badkamer Veenwouden

Badkamer Veenwouden

Deze trendy badkamer is ontworpen en geleverd in het Friese Veenwouden. Er is gekozen voor een complete badkamer met…

Wellness badkamer Zuidlaren

Badkamer Zuidlaren

Deze prachtige wellness badkamer is zowel ontworpen als geleverd in het Drentse Zuidlaren…