Home » Merken

Uw droombadkamer, -keuken of -vloer begint bij Janijko, de specialist in tegels en sanitair in Noord-Nederland. Daarom voeren wij alleen de beste merken in tegels en sanitair uit binnen- en buitenland. Dus of u nu op zoek bent naar gerenommeerde Italiaanse namen en design of interesse heeft in innovatieve Nederlandse ontwerpers, ons assortiment tegels en sanitairproducten garandeert kwaliteit, design en functionaliteit voor tegel- en sanitairproject en voor elke smaak en budget.

Alleen het allerbeste

Bij ons dus alleen het beste van het beste: van Italiaanse, Duitse en Belgische designmerken tot aan de beste en mooiste merken van eigen Nederlandse bodem. Welk soort steen, tegel of sanitairproduct u ook zoekt, wij hebben het in huis. Dus of u nu graag keramische of porseleinen tegels wilt of budget heeft voor luxe natuursteensoorten, zoals leisteen of marmer tegels, wij hebben altijd wat u zoekt. Ook op het gebied van douchecabines, badkamermeubels, kranen en douchesystemen en alle soorten accessoires voor uw badkamer en sanitair bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze merken

Dus bent u op zoek naar inspiratie of wilt u weten of wij uw favoriete merk kunnen leveren? Bekijk hieronder al onze merken en kom langs in onze showroom in Surhuisterveen om uw wensen met ons te bespreken.

Wilt u meer weten over onze tegel- en sanitairmerken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze grote showroom in Surhuisterveen (Friesland). Laat ons een 3D-ontwerp van uw ruimte maken, zodat u een idee krijgt hoe uw badkamer, slaapkamer, keuken of vloer eruit komt te zien. Er is altijd veel meer mogelijk dan u denkt.