Home » Badkamers » Landelijke badkamer

Met een landelijke badkamer creëert u een ruimte die gekenmerkt wordt door rust, sfeer en warmte. U hoeft voor een landelijke sfeer zeker niet in woonboerderijtje op het platteland te wonen. Ook als u in de stad woont is een landelijke badkamer misschien wel bij uitstek de plek om het drukke stadsleven even te ontvluchten en lekker te ontspannen. Laat onze specialisten u helpen bij het uitkiezen van de juiste tegels, sanitair en accessoires voor een landelijke look voor uw badkamer.

Kenmerken landelijke badkamer

Een badkamer in de landelijke stijl creëert een gezellige, rustige en warme sfeer. Bij deze badkamerstijl worden vaak natuurlijke materialen toegepast, zoals houten balken, meubels van (gebruikt) hout of met een houtlook, aangevuld met houten accessoires. De uitstraling wordt vooral bepaald door de rustige kleuren met veel aardse en warme tinten, die vooral naar voren komen door het gebruik van natuurlijke materialen. U zult dus in de landelijke stijl niet zo snel contrasterende kleurcombinaties of drukke patronen tegenkomen.

Een badkamer in landelijke stijl geeft een mooie neutrale basis om je een eigen invulling aan te geven. Het kan namelijk prima om de badkamer een stoere industriële uitstraling te geven door voor een meubel met houtlook te kiezen of zwarte kranen en accessoires toe te passen. Ook betonnen elementen zijn prima te combineren met een landelijke badkamer. Welke uitstraling u ook voor ogen heeft, bij Janijko zorgen we dat u de badkamer krijgt die u voor ogen heeft.

Landelijke badkamertegels

Badkamertegels in een landelijke stijl hebben vooral een zachte, natuurlijke uitstraling. U kunt daarin bijvoorbeeld kiezen voor een badkamertegel met een houtlook of een keramische tegel in een zachte tint.

Janijko Surhuisterveen

Janijko is gevestigd in Surhuisterveen in Friesland én tegen de grens van Groningen. Met onze centrale ligging kunnen wij in zowel Friesland, Groningen én Drenthe leveren en plaatsen van tegels & sanitair!

Bezoek onze showroom

Wilt u onze landelijke badkamertegels in het echt bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom. Met meer dan 1100 m2 aan oppervlakte kunt u veel inspiratie opdoen. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag.

Succesvolle landelijke badkamerprojecten

Zuidlaren landelijke badkamer

Badkamer Zuidlaren

Deze prachtige luxe badkamer met landelijke elementen is zowel ontworpen als geleverd in het Drentse Zuidlaren…

Landelijke badkamer Kollum

Badkamer Kollum

Deze prachtige badkamer is zowel ontworpen als geleverd in het Friese Kollum en is ook voorzien van landelijke elementen…

Showroom voorbeeld Fontein Industrieel & Landelijk 3.0

In onze showroom

In onze showroom te Surhuisterveen hebben wij een prachtige fontein opstelling staan met landelijke elementen…