Als Fries familiebedrijf is Janijko trots om één van de toonaangevende en toegankelijke badkamerspeciaalzaken van Noord-Nederland te zijn. Wij ontwerpen én leveren badkamers in heel Groningen, Friesland en Drenthe. Qua stijl is er heel veel mogelijk, van landelijk, modern tot wellness. Dus of je nu kiest voor een kleinere, bescheiden badkamer met keramische of porseleinen tegels of voor een grote of zeer luxe badkamer met natuursteen, zoals leisteen of marmer tegels. We denken graag mee en helpen graag om jouw droombadkamer te realiseren.

Opgericht in 1978

Henk & Jan Stienstra
Henk & Jan Stienstra

De geschiedenis van familiebedrijf Janijko gaat terug tot 1978, toen ‘opa Jan’ samen met zijn vrouw een winkel begint met tegels en sportvisaccessoires. Twintig jaar later wordt de winkel overgenomen door schoonzoon Henk en dochter Gea Stienstra waarbij de focus vooral op tegels en sanitair is komen te liggen. De zaak wordt uitgebreid met meer vloeroppervlakte en groeit door tot een toonaangevende speciaalzaak voor tegels & sanitair. Tegenwoordig staat de derde generatie aan het roer van het bedrijf in Surhuisterveen. Waarbij Janijko zich verder ontwikkeld als speciaalzaak door ook het ontwerpen van badkamers én sanitair aan te bieden. Met veel energie en passie en veertig jaar ervaring ‘in the pocket’ is Janijko niet alleen een zeer ervaren speciaalzaak maar ook gericht op de toekomst die weet wat er  in de huidige markt speelt.

Meer over Janijko Contact opnemen

Badkamerspecialist op de grens van Groningen

Waar ‘tegels‘ in ons DNA zitten, is het leveren van badkamers een tweede specialiteit van Janijko. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van badkamers in een ruime straal rondom Surhuisterveen, zoals Groningen en Friesland. Onze jarenlange ervaring én kennis over de ontwikkelingen op het gebied van badkamertrends kunnen wij onze klanten goed adviseren in de mogelijkheden en keuzes. Ter inspiratie publiceren wij regelmatig nieuwe projecten op onze website. Een aantal badkamerprojecten die wij hebben geleverd in Groningen staan hieronder vermeld.

Gratis 3D tekening

Wil je exact weten hoe jouw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Wij denken graag mee om je de verschillende mogelijkheden te laten zien. Daarvoor kan je bij ons langs komen in de showroom. Samen maken we dan een 3D tekening van jouw badkamer. We brengen jouw wensen in kaart en maken een ontwerp die hier zo goed mogelijk aansluit.

Enkele opgeleverde badkamers Groningen

Badkamers Groningen -  Marum: wastafel gedeelte

Badkamer Marum

Deze prachtige badkamer is zowel ontworpen als geleverd in Groningen (Marum).  De badkamer is van alle luxe voorzien…

Badkamers Groningen -  Welness badkamer Zuidhorn

Badkamer Zuidhorn

Deze trendy badkamer is ontworpen en geleverd in het Groningen, Zuidhorn. Er is gekozen voor een complete badkamer…

Badkamers Groningen -  Badkamer Zevenhuizen

Badkamer Zevenhuizen

Deze prachtige badkamer is ontworpen en geleverd in het Groningse Zevenhuizen. Gekozen is voor een strak design met betonlook…