Home » Montage

Tegelzetten & installatiewerkzaamheden

Janijko levert u van badkamer tot tegelvloer een eindproduct van topkwaliteit! Met al meer dan 35 jaar ervaring in deze branche kunnen wij u een goed en deskundig advies geven. Wij bieden u een hoge service en producten van hoogwaardige kwaliteit en werken alleen met de beste vakmensen, bijvoorbeeld een badkamer installateur of tegelzetters. Gaat u ook voor die kwaliteit? Dan helpen wij u graag verder!

Tegelzetten

Uw tegelvloeren of –wanden leggen we met plezier aan. Hiervoor werken we samen met een aantal kundige ZZP’ers, waarvan wij weten dat ze goed werk afleveren.

Installatie

Installatiewerkzaamheden voor uw badkamer of sanitair. We kunnen u in contact brengen met een aantal vertrouwde aannemers, we kunnen ook technische tekeningen meeleveren voor als u zelf een aannemer heeft of het zelf wilt gaan aanbrengen.

Service voor doe-het-zelvers

Wilt u graag zelf uw tegelvloer leggen, of een slecht onderhouden vloer opknappen? Vraag ons gerust om advies! Wij weten alles over het leggen en onderhouden van tegelvloeren en we zijn helemaal ingevoerd in schimmelwerende voegen, de juiste lijmsoorten en de best reinigende schoonmaakmiddelen.

Wilt u exact weten hoe uw toekomstige badkamer eruit gaat zien? Met ons speciaal ontwikkelde tekenprogramma beleeft u uw badkamer op ware grootte en volledig driedimensionaal!

Stap uw toekomstige badkamer binnen!

U stelt bij ons niet alleen zelf een volledige badkamer samen, u kunt er zelfs binnenstappen! Met behulp van ons 3D-tekenprogramma kunt u uw toekomstige badkamer volledig, op ware grootte, beleven. Zo visualiseren wij u uw wensen zo optimaal mogelijk. Na afloop krijgt u de afdruk met afmetingen mee, volledig vrijblijvend!