Home » Badkamers » Moderne badkamer

U wilt graag een moderne badkamer met een bijpassend badkamer interieur, waarin u zich heerlijk kunt ontspannen na een drukke (of rustige) dag. Onze specialisten helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste tegels, sanitair en accessoires voor een moderne look voor uw badkamer interieur.

Kenmerken moderne badkamer

Dit type badkamer is op dit moment erg populair. Er worden vaak grote tegels gebruikt, waarbij dezelfde tegel wordt gebruikt voor de vloer en de wand, afgewerkt met strakke badkamermeubels. De meeste mensen zullen een moderne badkamer beschrijven als een strakke, minimalistische ruimte met een rustige uitstraling. Kenmerkend zijn de neutrale kleuren, strakke lijnen en er wordt vaak glas met glas gewerkt. U zult niet veel accessoires terugvinden in deze badkamerstijl. U vraagt zich misschien af of de ruimte dan niet snel leeg en kil oogt. Maar met de juiste verlichting en de goede toepassing van de weinige accessoires, hoeft u zich geen zorgen over te maken over uw badkamer interieur. Doordat de ruimte zelf heel neutraal is, kunt u bijvoorbeeld door het gebruik van warme kleuren toch een hele warme en aangename uitstraling creëren. Welke uitstraling u ook voor ogen heeft, bij Janijko zorgen we dat u de badkamer krijgt die u voor ogen heeft.

Moderne badkamertegels

Moderne badkamertegels zijn over het algemeen grote tegels met rustige kleuren, die een rustige uitstraling geven, bijvoorbeeld natuursteentegels of tegels met een betonlook. Zijn grote tegels niet geschikt voor uw badkamer interieur, omdat uw badkamerruimte niet zo groot is? Dan kunt u kiezen voor kleinere tegels met een tegelvoeg die dezelfde kleur heeft als de tegel. Doordat de voeg minder opvalt, creëert u toch hetzelfde effect als met de grotere moderne badkamertegels.

Janijko Surhuisterveen

Janijko is gevestigd in Surhuisterveen in Friesland én tegen de grens van Groningen. Met onze centrale ligging kunnen wij in zowel Friesland, Groningen én Drenthe leveren en plaatsen van tegels & sanitair!

Bezoek onze showroom moderne badkamers

Wilt u onze moderne badkamertegels in het echt bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom. Met meer dan 1100 m2 aan oppervlakte kunt u veel inspiratie opdoen. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag.

Succesvolle moderne badkamerprojecten

Badkamer Marum: wastafel gedeelte

Badkamer Marum

Deze prachtige badkamer is zowel ontworpen als geleverd in Groningen (Marum).  De badkamer is van alle luxe voorzien…

Badkamer Kollum: wastafel gedeelte

Badkamer Kollum

Deze prachtige badkamer is zowel ontworpen als geleverd in het Friese Kollum.  De badkamer is van alle luxe voorzien…

Wellness badkamer Zuidlaren

Badkamer Zuidlaren

Deze prachtige moderne, luxe badkamer is zowel ontworpen als geleverd in het Drentse Zuidlaren…