Home » Badkamers » Moderne badkamer

Stelt u zich eens voor: u bevindt zich in een oase van rust en stijl, waar u dagelijks kunt genieten van pure ontspanning. In een moderne badkamer ervaart u de ideale sfeer om de zorgen van de dag achter u te laten en uzelf te verwennen. Van trendy tegels tot elegant sanitair en prachtige accessoires, wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een eigentijds interieur voor uw badkamer, dat naadloos aansluit bij uw wensen. Geef uw badkamer een moderne uitstraling die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

De moderne badkamer

Moderne badkamers zijn tegenwoordig heel trendy. Ze maken gebruik van grote tegels die zowel op de vloer als op de wanden zijn aangebracht, aangevuld met strak vormgegeven badkamermeubels.

De moderne badkamer heeft meestal een eigentijdse uitstraling en wordt beschreven als een plek met weinig poespas. Typisch voor deze stijl zijn kleuren die niet te opvallend, strakke lijnen en veel glas.

Maar maakt u zich geen zorgen over een lege of kille sfeer. Met de juiste verlichting en een paar goed doordachte extra’s kunt u juist een hele warme en prettige sfeer creëren. Wat voor uitstraling u ook in gedachten heeft, bij Janijko zorgen we ervoor dat we uw moderne badkamer helemaal maken zoals uw dat graag wilt.

Moderne badkamertegels

In een moderne badkamer worden tegels gebruikt van groot formaat. Deze badkamertegels hebben rustige kleuren, zoals natuursteen. Ze zorgen voor een rustige, maar eigentijdse en strakke uitstraling van uw badkamer. Als uw badkamer niet zo groot is, kunnen dit soort grote tegels soms wat minder goed passen. Een handige oplossing in dit geval is het gebruik van kleinere tegels en de tegels te voegen met dezelfde kleur als de tegel. Hierdoor valt de voeg minder op en krijgt u toch het effect van een grotere tegel.

Janijko Surhuisterveen

Janijko is gevestigd in Surhuisterveen in Friesland, aan de grens van de provincie Groningen.

Met onze centrale ligging leveren en plaatsen wij tegels en sanitair in heel Friesland, Groningen en Drenthe!

Bekijk een moderne badkamer in onze showroom

Wilt u voorbeelden van een moderne badkamer van dichtbij zien? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom. Daar kunt u zelf ervaren hoe trendy en eigentijds onze badkamertegels en sanitaire producten zijn. Onze showroom beslaat maar liefst 1100 m2 en zit vol inspiratie. Maak snel een afspraak met een van onze badkamerspecialisten en ontdek de hippe en strakke stijl van onze moderne badkamertegels!

Succesvolle moderne badkamerprojecten

Badkamer Marum: wastafel gedeelte

Badkamer Marum

Deze eigentijdse badkamer is zowel ontworpen als geleverd in Groningen (Marum).  De badkamer is van alle luxe voorzien…

Badkamer Kollum: wastafel gedeelte

Badkamer Kollum

Deze strakke badkamer is zowel ontworpen als geleverd in het Friese Kollum.  De badkamer is van alle luxe voorzien…

Wellness badkamer Zuidlaren

Badkamer Zuidlaren

Deze trendy moderne, luxe badkamer is zowel ontworpen als geleverd in het Drentse Zuidlaren…