Home » Unieke producten

Wij zijn trendsetters, geen trendvolgers. Bij Janijko bepalen we graag zelf de koers, samen met u.

Bij ons koopt u unieke producten. Een deel van ons assortiment importeren we zelf rechtstreeks uit Italië. Kwaliteit, gecombineerd met strak Italiaans design. Mooi, anders en zeker niet overal verkrijgbaar. Kijk maar eens op onze projectenpagina.

Ons private label: eigen ontwerpen met een twist

Daarnaast ontwerpen we zelf kranen en badkamermeubels onder ons eigen private label. Deze producten zijn dus alleen bij ons te verkrijgen. We werken met fabrikanten die gespecialiseerd zijn in het produceren van producten van hoge kwaliteit en omdat we deze producten zelf ontwerpen en nauw toezicht houden op de productie, durven we u zonder meer te garanderen dat ook deze unieke producten van goede kwaliteit zijn. U krijgt topkwaliteit voor betaalbare prijs.

Ook voor de niet-standaard wensen

U kunt alles bij ons alles op maat laten maken. Heeft u bijzondere wensen of afwijkende maten? Of een creatieve ingeving voor uw badkamer of een innovatief idee voor de nieuwe vloer van uw huiskamer? Laat het weten!

Niet-standaard ontwerpen hebben vaak een ongebruikelijke vorm en andere afmetingen, waardoor het moeilijker is om het ontwerp te optimaliseren en tegelijkertijd voldoende functionaliteit en bewegingsruimte te behouden. Wij denken hier in alle vlakken met u mee, zodat u kunt rekenen op een optimale indeling, die voldoet aan uw individuele behoeften en tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk en functioneel is. Het installeren van sanitair en andere apparatuur in een niet-standaard ontwerp kan complex en tijdrovend zijn, waardoor de totale kosten van het project toenemen. Ook dit lossen wij samen met u op en u kunt van ons verwachten dat we u de beste prijs-kwaliteitsverhouding geven die mogelijk is. We maken zonodig een 3D-ontwerp en adviseren u over de beste materialen en de beste combinaties.

Wij denken op alle mogelijke manieren met u mee, zodat u uw droomontwerp krijgt.