Home » Tegels » Vloertegels

Tegels voor op de vloer zijn er in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar dé vloertegel die bij uw interieur past? Of juist sfeerbepalende vloertegels? Kom dan eens langs in Surhuisterveen. In onze showroom zijn vele vierkante meters vloer voorzien van tegels. Zo kunnen wij u alle mogelijkheden en voordelen laten zien en voelen.

Vloertegels en interieur

De keuze om vloertegels in uw interieur te gebruiken maakt u ongetwijfeld op basis van de stijl die u wilt toepassen. In vochtige ruimtes wordt vaak gekozen voor keramische tegels of porseleinen tegels, maar in andere ruimtes heeft u wat meer vrijheid. Vloertegels zijn er in allerlei soorten, maten en materialen en in elk interieur te gebruiken. Een keramische tegel met houtlook, een betonlook tegel of juist een natuurstenen tegel of een tegel met een Portugese uitstraling of misschien wel een vintage tegel. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Naast alle variatie in uitstraling en materiaal is er ook nog de keuze tussen de verschillende formaten van tegels. Daarin kunt u kiezen tussen hele kleine tegeltjes tot juist hele grote formaten. Kom vooral langs in onze showroom in Surhuisterveen om inspiratie op te doen.

Binnen en buiten verbinden

Combineer binnen en buiten met elkaar door dezelfde tegel op zowel de vloer binnen én op het terras te leggen. Zet op een warme dag de schuifpui of je tuindeuren wagenwijd open én je hebt een heerlijke open ruimte waarin je keuken of woonkamer vlekkeloos doorloopt in de tuin.

Voordelen van vloertegels

  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Makkelijk en duurzaam in onderhoud
  • Te gebruiken voor binnen én buiten
  • Tegels kunnen tegen een stootje
  • Makkelijk schoon te maken met stofzuiger én dweilen en klaar.

Plavuizen en vloerverwarming

In de warme zomermaanden genieten van een lekkere koele vloer en in de wintermaanden lekkere warme voeten krijgen met vloerverwarming. Met deze vorm van verwarming heb je geen radiatoren meer nodig. Vloertegels houden warmte lang vast én geleiden deze ook goed. Daarnaast geeft het een comfortabele warmte én energiezuinige vorm van verwarmen doordat de verwarming minder hoog opgestookt hoef te worden.

Een plavuizen tegelvloer in de woonkamer en/of keuken kan in veel gevallen uitermate goed worden gecombineerd met vloerverwarming. Zowel natuursteen én keramische tegels zijn uitermate geschikt om te gebruiken met vloerverwarming. Hierdoor heeft u niet alleen een comfortabele leefomgeving maar ook een kostenbesparende en energiezuinige verwarming.

Janijko Surhuisterveen

Janijko is gevestigd in Surhuisterveen in Friesland én tegen de grens van Groningen. Met onze centrale ligging kunnen wij in zowel Friesland, Groningen én Drenthe leveren en plaatsen van tegels & sanitair!