Home » Tegels » Tegels voor het toilet

Ook in tegels voor het toilet, of wc-tegels, is er heel veel keuze. Met een goede tegelkeuze kunt u met ‘het kleinste kamertje’ echt een statement maken. Kom gerust langs in onze showroom in Surhuisterveen om inspiratie op te doen. Wij hebben een enorme showroom van 1100 m2 voorzien van tegels, waar wij u alle mogelijkheden en voordelen laten zien en voelen.

Wandtegels

De meest toegepaste tegel voor het toilet is de wandtegel. Er kan natuurlijk ook worden gekozen voor een bijpassende vloertegel, tenzij u kiest voor een andere ondergrond of u de vloer vanuit een andere ruimte in het toilet laat doorlopen. Keuze genoeg dus.

Wandtegels zijn te krijgen in allerlei stijlen. U kunt kiezen voor een houtlook, betonlook of juist natuursteen. Of liever een Zuid-Europese uitstraling? Kies dan voor een wandtegel met een Portugese of Italiaanse uitstraling. Qua materiaal wordt de keramische tegel het meest gebruikt, in combinatie met porselein tegelaccenten en een porseleinen toiletpot.

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos, want naast de stijl zijn er ook heel veel verschillende formaten. Dit varieert van hele kleine tegeltjes tot hele grote formaten.

Janijko Surhuisterveen

Janijko is gevestigd in Surhuisterveen in Friesland én tegen de grens van Groningen. Met onze centrale ligging kunnen wij in zowel Friesland, Groningen én Drenthe leveren en plaatsen van tegels & sanitair!

Bezoek onze showroom

Wilt u onze badkamertegels in het echt bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom. Met meer dan 1100 m2 aan oppervlakte kunt u veel inspiratie opdoen. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag.

Succesvolle toilettegelprojecten

20190225 111925 scaled

Toiletruimte Dokkum

Deze luxe toiletruimte is ontworpen en geleverd in het Friese Dokkum. Wij hebben in deze ruimte gekozen voor een compleet toilet met…

DSCN0878 scaled

Toilet Zevenhuizen

Deze luxe toiletruimte is ontworpen en geleverd in het Groningse Zevenhuizen. Wij hebben in deze ruimte gekozen voor een compleet toilet met…

DSCN1005 scaled

Toilet Drachten

In het Friese Drachten hebben wij een toiletruimte met tegels ingericht. De ruimte beschikt over een compleet toilet met een inbouwreservoir van Geberit…