Home » Tegels & Sanitair in Drenthe

Woont u in de provincie Drenthe en bent u aan het rondkijken voor tegels en sanitair voor badkamer, keuken of toilet? Kom dan eens langs bij Janijko in Surhuisterveen en laat u inspireren in onze prachtige showroom. Als u in Drenthe woont is dat helemaal niet ver rijden en wij helpen u graag om de tegels en sanitair uit te zoeken waar u helemaal blij van wordt.

Onze showroom staat vol met voorbeelden van de allernieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair en vloertegels. De producten die wij leveren zijn van de beste kwaliteit en bovendien betaalbaar Daarnaast verkopen wij ook merken die niet overal te krijgen zijn. En wij voeren ook een eigen huismerk met onze eigen ontworpen producten, die helemaal uniek zijn. Bij ons krijgt u geen snelle verkooppraatjes, maar wordt u gastvrij ontvangen met koffie en koek. Onze adviseurs geven u vrijblijvend, eerlijk advies en denken graag met u mee.

Weet u al precies hoe wat voor tegels of sanitair u wilt hebben, maar vindt u het lastig om de meest praktische indeling te bedenken? Dan maakt onze ontwerpafdeling in een handomdraai een 3D-ontwerp voor u, zodat u goed kunt zien hoe uw nieuwe badkamer, keuken of toilet eruit gaat zien.

Janijko levert in heel Noord-Nederland en bezorgt dus ook gewoon in Drenthe. Wij werken samen met betrouwbare installateurs die alles voor u kunnen plaatsen. Maar werkt u liever met een lokale partij? Geen enkel probleem. Wij denken met u mee en zorgen dat de levering zo vlekkeloos mogelijk verloopt.