Home » Tegels & Sanitair in Drenthe

Onderzoekt u de mogelijkheden voor een nieuwe originele badkamer of tegelvloer? Janijko levert met alle liefde in Drenthe en heel Noord-Nederland. Kom daarom gerust eens langs en laat u inspireren door onze showroom in Surhuisterveen in het zuidoosten van Friesland.

Wij laten u graag de nieuwste trends zien op het gebied van badkamers, sanitair en tegelvloeren. In onze showroom vindt u betaalbare producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen merken en producten die niet overal te koop zijn.

Onze adviseurs voorzien u met alle plezier van een eerlijk advies en proberen met u mee te denken. Weet u al precies wat voor badkamer u wilt, maar vindt u het lastig om te bepalen wat de meest handige indeling is? Geen probleem, want we maken we in een handomdraai een 3D-ontwerp, waar u goed op kunt zien hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Janijko levert u badkamer, met muur- en vloertegels of sanitair gewoon bij u thuis af. Wij leveren niet alleen in Friesland, dus woont u in Drenthe dan is dat geen enkel probleem.