Het Nederlandse bedrijf Thebalux produceert al hun badkamermeubelen stuk voor stuk met de hand. Ze gebruiken daarvoor duurzame materialen, zodat u jarenlang van uw badkamer kunt genieten. Thebalux is er bijzonder trots op dat ze hun klanten een meubel kunnen bieden dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en praktisch. Dit bedrijf streeft ernaar om hun badkamermeubelen zo flexibel mogelijk te maken, zodat ze in elke badkamer passen.

Wastafels & opbouwkommen

U kunt kiezen uit losse producten of uit een aantal collecties, zoals de Beat 40, beat 45 en Nuance 51,5. De Beat 40 is heel geschikt voor de kleinere badkamer en is slechts 40 cm diep. De Beat 45 is een echte alleskunner in uw badkamer, met een diepte van 45cm. Deze is verkrijgbaar in vele breedtematen en met een grote keuze uit keramische, mineraalmarmer of betonnen wastafels, opbouwkommen en spoelkasten.

Heeft u ruimte voor een badkamermeubel van 51,5cm diep? Dan past de Nuance-collectie vast beter bij uw badkamer. De Nuance 51,5-collectie kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden, zijn prachtig ontworpen wastafels, sfeervolle spiegels en stijlvolle onderkasten.

Sjithouse Furniture & Thor badkamerkranen

Daarnaast biedt Thebalux een speciale meubelcollectie voor toiletten: Sjithouse Furniture en zijn er de Thor badkamerkranen, een luxe lijn met badkamerkranen.