Piet Boon is een Nederlands ontwerper en architect die bekend staat om zijn minimalistische en luxe ontwerpen. Janijko is één van de weinige tegel en sanitair speciaalzaken in Nederland waar de tegels van Piet Boon verkrijgbaar zijn.

Piet Boon is een Nederlandse meubel- en interieurontwerper en ontwerpt naast meubels, verlichting en accessoires ook tegels. De door hem ontworpen tegels kenmerken zich meestal door hun eenvoudige en tijdloze ontwerpen. Hij is oprichter en eigenaar van Studio Piet Boon, een internationaal opererende designstudio die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten. Studio Piet Boon ontwikkelt zowel design projecten voor o.a. woningen, hotels, restaurants en kantoren. Een andere tak van sport voor Piet Boon is productontwikkeling voor zowel privé en commerciële ruimtes.

De Piet Boon tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals keramiek en natuursteen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en texturen en zijn geschikt voor vloeren, muren en zelfs buitenruimtes. Veel van de tegels hebben een subtiele textuur, zoals een zandstraal- of hamerslag-afwerking, die bijdraagt aan hun natuurlijke uitstraling.

Een van de meest populaire collecties van dit merk is de “Signature Tiles” collectie, die bestaat uit tegels in een rechthoekige vorm met een rand van 2 mm. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waarmee u een strakke en minimalistische uitstraling creëert voor een moderne en glamoureuze uitstraling.

De bijzondere tegels van Piet Boon vinden hun toepassing in high-end residentiële en commerciële projecten over de hele wereld, en klanten waarderen dit merk om hun kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze ontwerpen.