Reflectie van uw persoonlijke stijl

Metropol is een tegelmerk van Keraben Grupo, een Spaanse fabrikant van keramische tegels. Het merk werd in 2001 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende tegelmerken in Europa. Het staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit en is een van de grootste Spaanse exporteurs van keramische tegels. Daarom kan dit tegelmerk bij Janijko niet in het assortiment ontbreken.

Uniek

Dit Spaanse merk levert unieke tegels, of zoals het zelf zeggen: “We willen unieke, avant-garde stukken te creëren met onze grondstoffen en collecties.” Metropol zet in op nieuwe trends, frisse ideeën, breekt regels en is voor mensen die wel wat lef hebben als het om hun eigen stijl gaat.

Metropol 12

Metropol 10

Duurzaam

Metropol hergebruikt 100% van het water uit de productieprocessen, past speciale technieken toe om zo energie-efficient te werken, hergebruikt de afvalproducten van elk proces in de keramische tegels, werken met 100% recyclebare verpakkingen en hebben al hun procedures gecertificeerd. Als er een reden is om voor dit merk te kiezen dan is het vanwege de duurzaamheid van deze keramische tegels.

Ontwerp, kwaliteit, service

Al de producten van Metropol worden door de fabrikant zelf ontworpen en ontwikkelt, van tekentafel tot aan productie. Elke tegel heeft daardoor gegarandeerd unieke texturen en patronen. De beste grondstoffen en allernieuwste keramische tegeltechnologie worden gebruikt, om excellentie en constante, uitmuntende kwaliteit te leveren. Daar staan de meer dan 900 medewerkers dan ook voor.

Metropol 8

Bewonder dit Metropol in de showroom

Bezoek onze showroom en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie Metropol-tegels. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u verder te helpen.

Metropol-collectie