Sanitaire producten met Zwitserse precisie in Italiaans design

LAUFEN is een bekend Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in sanitaire producten. Hun assortiment omvat onder andere toiletten, wastafels, badkuipen, douchecabines, badkamermeubels en accessoires zoals kranen en spiegels. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Hierdoor is het merk wereldwijd erkend als een betrouwbare keuze voor hoogwaardige badkameroplossingen voor uw badkamer.

Innovatieve schoonheid

LAUFEN biedt een breed scala aan producten die voldoen aan verschillende behoeften en stijlen. Ze hebben diverse collecties van wastafels, toiletten, bidets, badkuipen en douches, die zorgvuldig zijn ontworpen om functionaliteit en esthetiek te combineren.

Een van de opvallende kenmerken van LAUFEN-producten is het gebruik van innovatieve technologieën. Het merk is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de functionaliteit en prestaties van hun producten te verbeteren. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om te zorgen voor constante innovatie en om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

PALOMBA COLLECTION
SONAR collectie

Stijlvol design

Daarnaast staat LAUFEN bekend om zijn design. U kunt kiezen uit wel 14 collecties. Het merk werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten om eigentijdse en stijlvolle badkamerproducten te creëren. De producten van dit merk worden vaak geprezen om hun minimalistische esthetiek en tijdloze ontwerpen, die passen bij verschillende interieurstijlen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wat LAUFEN onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze streven ernaar om hun producten zo ecologisch mogelijk te produceren, waarbij ze rekening houden met energie-efficiëntie en het verminderen van waterverbruik. Daardoor bent u verzekerd van duurzame en milieuvriendelijke producten van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur.

Ervaar de LAUFEN-kwaliteit bij Janijko

Bezoek onze showroom in Surhuisterveen en bewonder zelf de uitgebreide collectie LAUFEN-producten. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u verder te helpen met het creëren van uw droomruimte. Laat ons een 3D-ontwerp van uw ruimte maken, zodat u een idee krijgt hoe deze eruit komt te zien. Er is altijd veel meer mogelijk dan u denkt.

Voorbeelden uit de LAUFEN-collectie