Kronos keramische tegels: focus op Italiaans design en innovatie

Kronos Ceramiche is een keramisch tegelmerk dat diep geworteld is in de rijke keramische traditie van Italië. Al meer dan 50 jaar combineert Kronos deze traditie met voortdurende innovatie op het gebied van keramische tegels. Ze staan daarom wereldwijd bekend om hun keramische tegels en zijn ware ambassadeurs van het ‘Made in Italy’-predicaat. De keramische producten van Kronos staan bekend om hun hoge technische normen en stilistische verfijning. Kronos is niet alleen een leverancier van keramische producten, maar ook een toonaangevend designbedrijf in de sector.

Keramische tegels voor binnen en buiten

Kronos maakt keramische tegels voor binnen en buiten. Dus voor welke ruimte u ook keramische tegels zoekt: badkamerkeuken, slaapkamer, woonkamer, terras, patio, tuin of zwembad, bij Kronos vindt u vast wat u zoekt.

Kronos keramische tegels badkamer beige travertine tiles
Kronos keramische tegels keuken

Keramische tegels in vier looks

De vier verschillende looks die Kronos hanteert kunt u naar hartelust combineren.

  • Wood Look – keramisch parket
  • Stone Look
  • Concrete Look – uitstraling van beton
  • Metal Look –

Kronos Wood Look

Kronos produceert keramisch parket dat tot in detail is bestudeerd op basis van verschillende soorten echt hout. Met als resulataat tegels met realistische houtnerfpatronen en kleurvariaties, die de unieke uitstraling en zelfs de textuur van hout nabootsen.

Maar Kronos gaat verder dan alleen uiterlijk. De tegels combineren de prachtige looks van hout met de technische voordelen van keramiek, want keramiek is sterker, hygiënischer en onderhoudsvriendelijker dan echt hout. Met Kronos geniet u dus van de warmte en stijl van hout, zonder de nadelen.

Kronos keramische tegels woonkamer Woodlook
Kronos keramische tegels woonkamer Stonelook 1

Kronos Stone Look

Net als de wood look bootsen ook deze keramische tegels natuurgetrouw de look en feel van hun natuurlijke tegenhanger na. Deze tegels met natuurstenen look zijn verkrijgbaar in diverse formaten, mozaïeken, kleuren en texturen. Van modern en elegant tot rustiek en verouderd. De tegels zijn waterbestendig, vlekwerend, onderhoudsvriendelijk, antislip en slijtvast.

Kronos Concrete Look

De Kronos keramische tegels met betonlook bieden een eigentijdse en minimalistische interpretatie van beton. Gedetailleerd onderzoek heeft gezorgd voor een zeer realistische uitstraling. De tegels zijn bovendien geschikt voor binnen én buiten. Deze milieuvriendelijke collectie is verkrijgbaar in diverse formaten in combinatie met decoratieve tegels. Daardoor is deze tegel perfect voor elke ruimte.

Kronos keramische tegels badkamer Concrete look 1
Kronos keramische tegels badkamer Metal look 1

Kronos Metal Look

Dit is echt iets speciaals. De Kronos keramische tegels met metaal look bieden een eigentijdse uitstraling in diverse kleuren en formaten. Als deze tegels ook nog eens worden gecombineerd met decoratieve tegels en mozaïek creëert u een uniek en elegant design. Kronos tegels zijn duurzaam en krasbestendig, perfect voor een trendy interieur.


Bewonder de keramische tegels van Kronos bij Janijko

Bezoek onze showroom in Surhuisterveen en bewonder zelf de keramische tegels van Kronos. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u verder te helpen met het creëren van uw droomruimte. Laat ons een 3D-ontwerp van uw ruimte maken, zodat u een idee krijgt hoe deze eruit komt te zien. Er is altijd veel meer mogelijk dan u denkt.

Een greep uit de Kronos-collectie