Design badkamermeubels en keramiek

Het merk Duravit levert al meer dan 200 jaar badkamerkeramiek en badkamermeubelseries. Het van oorsprong Duitse merk produceert badkamermeubels, wastafels, douches, toiletten, urinoirs, bidets, (lig)baden, kranen en badkameraccessoires. De producten worden ontworpen door topdesigners en zijn van hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Daarom zijn we blij dat dit merk in ons assortiment zit. Dit merk biedt een totaaloplossing om uw badkamer te transformeren naar een prachtige, stijlvolle ruimte waar u heerlijk kunt opladen en ontspannen.

Bijzondere ontwerpen

Duravit doet haar uiterste best om de allermooiste producten voor uw badkamer te maken. Ze werken over de hele wereld samen met bekende ontwerpers en gebruiken deze kennis en creativiteit om bijzondere ontwerpen te maken. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe en originele ontwerpen. Het resultaat zijn unieke, smaakvolle en exclusieve ontwerpen.

Duurzaam

Duravit neemt het milieu en duurzaamheid serieus. Respectvol gebruik van grondstoffen en een duurzaam productieproces zijn daarom heel belangrijk. Deze badkamerkeramiek en badkamermeubels zijn dus niet alleen erg mooi en functioneel, maar ook heel duurzaam. Een zo efficiënt mogelijk waterverbruik hoort daar natuurlijk ook bij.

Duravit 10
Duravit 11

Functioneel

Duravit streeft ernaar om de best mogelijke functionaliteit van hun producten te garanderen en verder te verbeteren. Eenpaar goede voorbeelden zijn de krasvaste en vuilafstotende badkamerkeramiek, innovatieve en waterbesparende technologieën, ruime opbergmogelijkheden voor uw badkamerartikelen, badkamermeubels met geïntegreerde LED-verlichting en lades die sluiten met automatische soft-close functie.

Duravit bij Janijko

Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de uitgebreide collectie Duravit . Onze deskundige adviseurs staan klaar om u verder te helpen. Er is altijd veel meer mogelijk dan u denkt.

Een aantal voorbeelden uit de collectie van Duravit