Tijdloze ruimtes met hoogwaardige Italiaanse keramische tegels

Ceramica Sant’Agostino is een Italiaans tegelmerk, gevestigd in de regio Emilia Romagna. Dit merk staat al meer dan 60 jaar synoniem voor innovatie, kwaliteit en design en heeft voor elke ruimte de juiste keramische tegel: voor badkamer, toilet, keuken of woonkamervloer.

Rijke historie, oog voor detail

Dit schitterende Italiaanse tegelmerk combineert geavanceerde productietechnieken met ambachtelijke expertise. De passie voor keramiek en het oog voor detail resulteert in unieke tegelcollecties met een onvergelijkbare uitstraling.

Ceramica SantAgostino Pixel
Ceramica SantAgostino Duo

Een breed scala aan mogelijkheden

Met de tegels van Ceramica Sant’Agostino kunt u alle kanten op. Van klassieke tot moderne stijlen, van natuurlijke materialen tot trendy kleuren en patronen; dit Italiaanse tegelmerk biedt een tegel voor elke smaak en toepassing. Of u nu uw badkamer, keuken, woonkamer of terras wilt renoveren, u vindt altijd de perfecte tegel in het assortiment.

Waarom Ceramica Sant’Agostino?

  • De beste materialen en volgens de strengste normen.
  • Enorm assortiment, met tegels in verschillende formaten, kleuren, materialen en designs.
  • Maakt gebruik van de nieuwste technologieën om tegels te produceren met unieke eigenschappen, zoals waterbestendigheid, antislip en krasbestendigheid.
  • Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en produceert milieuvriendelijke tegels.
  • Made in Italy: Alle tegels worden in Italië geproduceerd.
Ceramica SantAgostino Yorkwood

Bewonder deze tegels bij Janijko Tegels & Sanitair

Janijko tegels en sanitair is uw partner voor Ceramica Sant’Agostino tegels. Ons team van experts helpt u graag bij het kiezen van de juiste tegels voor uw project. Met dit merk creëert u tijdloze ruimtes met een unieke identiteit. Bezoek onze showroom in Surhuisterveen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ceramica Sant’Agostino-collectie