Het Italiaanse merk Blustyle maakt keramische tegels die de verfijnde esthetische gevoel en technische expertise van de keramische tegelfabriek Cotto d’Este samenbrengen. Cotto d’Este ontwerpt voor Blustyle vloer- en wandbekleding met zeer gedetailleerde oppervlakken die er schitterend uitzien en van hoge kwaliteit zijn. Het bedrijf staat daardoor bekend om zijn hoge kwaliteit, verfijnde esthetiek en technische expertise op het gebied van keramische tegelproductie.

Blustyle doet veel onderzoek om ervoor te zorgen dat hun ontwerpen altijd modern en mooi zijn. De Bluestyle collecties stralen daarom een tijdloze Italiaanse schoonheid uit. Het resultaat zijn tegelproducten die de buitengewone schoonheid van oppervlakken combineren met de eigenschappen van technisch superieure keramische tegels.

Prachtige en toegankelijke schoonheid

In Blustyle combineert Cotto d’Este’s de mooiste esthetische stijl met de kwaliteit van hoogwaardig traditioneel porselein steengoed en creert daarmee prachtige en toegankelijke schoonheid.

Hoogwaardige keramische tegels

Deze bijzondere tegels zijn simpelweg steengoed en zijn kras- en stootvast, bestand tegen agressieve chemicaliën, vuil, vlekken en vorst. Ideaal dus voor woonkamers, keukens, badkamers, toiletten en indoor of outdoor.

803 z BLU advance listing
168 z BLU greenwood oak gold 95mm kitchen 001 thumb 2

Blustyle: Kwaliteit gegarandeerd

Blustyle belooft dat haar vloeren en keramische wandtegels vorstbestendig zijn voor een periode van 20 jaar. Daarnaast garandeert Blustyle dat haar keramische vloeren en wandbekleding slijtvast zijn voor 10-20 jaar, afhankelijk van het type gebruik in openbare ruimtes of woningen volgens de technische specificaties opgegeven in de catalogi.

Milieu- en maatschappelijk duurzaam

Blustyle’s inzet voor duurzaamheid wordt gegarandeerd door het Duurzaamheidsrapport van de Panariagroup. Dit document wordt daarom jaarlijks door een derde partij gecertificeerd en gepubliceerd.

Blustyle collections