Home » Betaalbare luxe

Betaalbare luxe, kwaliteit en originaliteit. Daaraan doen we geen concessies.

Bij de inkoop van onze producten vragen wij ons drie dingen af:

  1. Is het een luxe kwaliteitsproduct?
  2. Onderscheidt het zich van ‘bouwmarktproducten’?
  3. Is het betaalbaar voor onze klanten?

Als het antwoord drie keer ‘ja’ is, dan is het geschikt voor onze collectie. Want wij hebben een hele heldere visie op de producten die we (willen) verkopen. Ons sanitair, onze badkamers en onze tegelvloeren zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. En alléén bij ons te koop.

Kwaliteit voorop

Janijko is al drie generaties in handen van onze familie. De kennis over tegels en sanitair wordt dus al drie generaties doorgegeven en uitgebreid met de nieuwste inzichten. En daarom kiezen wij vanuit kennis en overtuiging voor kwaliteit. Omdat wij, als tegel- en sanitairspecialist, heel goed weten wat het verschil is met minder deugdelijk materiaal: tegels met printfouten, hoekjes eraf, schrikbarend snelle slijtage, onnodig veel onderhoud, gammele douchecabines, en verrassend snel lekkende kranen; we willen het niet verkopen.

Piet Boon, Riverdale of ons eigen private label

Als u ook gaat voor luxe, voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit, dan bent u bij ons zeker aan het goede adres! We zijn bijvoorbeeld dealer van Piet Boon-tegels en we hebben – voor mooie accessoires – een Riverdale-shop in onze showroom. En als u zeker wilt weten dat niemand anders dezelfde kraan heeft, of hetzelfde badmeubel, dan adviseren we u ons private label: onze eigen ontwerpen, uniek en nergens anders te koop. En anders vindt u vast iets moois bij de producten die we zelf importeren uit Italië; wij worden in ieder geval blij van het mooie, strakke Italiaanse design.