Home » Betaalbare luxe

Betaalbare luxe, kwaliteit en originaliteit. Wij doen geen concessies!

Betaalbare luxe, daar gaan wij voor. Bij de inkoop van onze tegel- en sanitair-producten vragen wij ons dus drie dingen af:

  1. Is het een luxe kwaliteitsproduct?
  2. Onderscheidt het zich van ‘bouwmarktproducten’?
  3. Is het betaalbaar voor onze klanten?

Alleen als we op deze drie vragen ook drie keer ‘ja’ kunnen antwoorden, is een tegel- of sanitair-product geschikt voor onze collectie. Wij hebben een hele heldere visie op de producten die we (willen) verkopen. Ons sanitair, onze badkamers en onze tegelvloeren zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en je vindt deze producten alléén bij ons.

Kwaliteit voorop

Janijko is al drie generaties in handen van onze familie. De kennis over tegels en sanitair wordt dus al drie generaties doorgegeven en constant uitgebreid met de nieuwste inzichten en trends. En daarom kiezen wij vanuit kennis en overtuiging voor kwaliteit. Als tegel- en sanitairspecialist weten we heel goed het verschil met minder deugdelijk materiaal. Bij ons tref je geen tegels met printfouten, beschadigingen van de hoekjes, schrikbarend snelle slijtage, onnodig veel onderhoud, gammele douchecabines en kranen die verrassend snel gaan lekken. Dat weigeren we te verkopen.

Als u ook gaat voor betaalbare luxe, voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit, dan bent u bij ons zeker aan het goede adres! Dus of het nu gaat om keramische of porseleinen tegels of tegels van natuursteen, zoals leisteen of marmer tegels, bij ons krijgt u écht waar voor uw investering.

Piet Boon, Riverdale en ons eigen private label

We zijn bijvoorbeeld dealer van de exclusieve Piet Boon-tegels en we hebben – voor mooie accessoires – een Riverdale-shop in onze showroom. En als u echt zeker wilt weten dat niemand anders dezelfde kraan of badmeubel heeft, dan adviseren we u ons private label: onze eigen ontwerpen, uniek en nergens anders te koop. En anders vindt u vast iets moois bij de producten die we zelf importeren uit Italië; wij worden in ieder geval erg blij van het mooie, strakke Italiaanse design.