Home » Badkamers » Goedkope badkamerinrichting

Niet iedereen kan heel veel geld uitgeven aan een badkamer. Dat begrijpen we bij Janijko maar al te goed. Maar u wilt ook graag een badkamer van betere kwaliteit dan de bouwmarktproducten die overal te krijgen zijn. Hoe creëert u toch uw droombadkamer zonder een fortuin uit te geven? Ons motto is niet voor niets om met onze tegels en sanitair betaalbare luxe te leveren. Bij deze enkele tips voor een goedkope badkamerinrichting waarmee u toch geniet van een prachtige badkamer.

Tips voor goedkope badkamerinrichting

Een droombadkamer hoeft echt niet superduur te zijn! Met een beetje creativiteit en slimme keuzes creëert u toch een prachtige en functionele badkamer zonder dat u over uw budget gaat. Bij Janijko zoeken we namelijk altijd naar het midden tussen drie dingen:

  1. Is het een kwaliteitsproduct?
  2. Onderscheidt het zich van ‘bouwmarktproducten’?
  3. Is het betaalbaar voor onze klanten?

Spreekt u dat aan? Lees dan verder voor een aantal tips voor een goedkopere badkamerichting om u op weg te helpen, zonder dat u voor een budgetoplossing hoeft te kiezen.

Maak een plan en stel een budget op

Voordat u begint met winkelen voor een badkamer is het belangrijk om een ​​goed idee te hebben van wat u wilt en hoeveel u eraan kunt uitgeven. Maak dus eerst een lijst van de essentiële badkameronderdelen die absoluut in uw nieuwe badkamer moeten zitten. Bepaal hoeveel u per badkamer-item kunt besteden. Zo voorkomt u dat u impulsaankopen doet die het budget van uw badkamer overschrijden. Maak ook een lijst van badkamer-items die minder noodzakelijk zijn voor uw badkamer, maar die u wel graag zou willen als er ruimte is in het budget.

Janijko Surhuisterveen

Janijko is gevestigd in Surhuisterveen in Friesland én tegen de grens van Groningen. Met onze centrale ligging kunnen wij in zowel Friesland, Groningen én Drenthe leveren en plaatsen van tegels & sanitair!

Slim materialen kiezen

Er zijn veel betaalbare materialen die er prachtig uitzien en lang meegaan. Denk bijvoorbeeld aan badkamertegels van keramiek in plaats van natuursteen. Wij voeren bij Janijko veel merken die er erg luxueus uitzien, maar prima betaalbaar zijn. Neem bijvoorbeeld onze badkamermeubels van H&R badmeubelen. Dacht u dat Italiaanse badkamertegels buiten uw bereik ligt? Wij bieden echte Italiaanse kwaliteitstegels voor een scherpe prijs. Denk dus niet meteen: dit kan niet als ik een goedkope badkamerinrichting zoek. Neem contact met ons op en wij denken met u mee om te zorgen dat het wél mogelijk wordt.

Niet alles hoeft vervangen

U kunt er ook voor kiezen om alleen het hoognodige te vervangen. Vervang bijvoorbeeld uw bestaande douchekop of kranen met de waterbesparende en duurzamen kranen van onze merken Damixa of Hans Grohe. Dat scheelt u sowieso iets op uw water- en energierekening en daarmee krijgt u al snel meer comfort. Een andere douchecabine of toilet maakt ook al heel veel verschil. En zo kunt heel veel slimme keuzes maken. Wij helpen u daar graag bij.

Inspiratie en ideeën opdoen?

Neem een kijkje op onze badkamerprojectenpagina’s voor ideeën en inspiratie.

Bent u handig? Doe veel zelf!

Bent u een beetje handig? Dan kunt u sowieso geld besparen op uw nieuwe badkamer. Des te meer werk u zelf doet aan uw badkamer, des te meer u bespaard. Denk bijvoorbeeld aan het betegelen van de badkamervloer en -muren of het installeren van een nieuw toilet. Er zijn online tal van tutorials te vinden die u daarin stap voor stap begeleiden. Maar overschat uzelf ook weer niet. Dan krijgt u achteraf veel kosten om de oren.

Vergeet de details niet

Kleine details kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van uw badkamer, ook al kiest voor een goedkopere badkamerinrichting. Kies bijvoorbeeld voor mooie handdoeken, douchegordijnen en accessoires om uw badkamer een persoonlijke touch te geven.

Op deze manier wordt het toch mogelijk om een prachtige en functionele badkamer creëren zonder uw budget te overschrijden. Laat dus uw creativiteit de vrije loop en niet uw portemonnaie en geniet van het proces van het creëren van uw eigen droombadkamer!

Bezoek onze showroom

Ook als u een goedkope badkamerinrichting zoekt, zijn er genoeg mogelijkheden. Kom langs in onze showroom en bekijk ons aanbod zelf. Met meer dan 1100 m2 aan oppervlakte kunt u veel inspiratie opdoen. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag.

Van Vliet Surhuisterveen 3D badkamerontwerp

Gratis 3D-tekening

Heeft u de ruimte van uw badkamer opgemeten? Dan maken wij er gratis een 3D-tekening van met de mogelijke ontwerpen.

Ons werkgebied is met name in Groningen, Friesland & Drenthe.