Alvast weten hoe uw badkamer er straks uitziet? Dat kan met ons 3D-ontwerp!

Stel u heeft een nieuwe badkamer nodig en u heeft ook al bedacht wat u daarin wilt: mooie stortdouche, sjiek badmeubel met dubbele wastafel, hangend toilet en een mooi ligbad zou fantastisch zijn. Maar gaat dat allemaal wel passen? Met ons gratis 3D-ontwerp voor uw badkamer krijgt u meteen het antwoord op die vraag.

Inzicht met badkamer 3D-ontwerp

Als u de maten van uw badkamerruimte heeft opgemeten dan kunnen wij aan de slag met het 3D-ontwerp. Met onze geavanceerde 3D-software maken onze badkamerspecialisten in een handomdraai inzichtelijk welke mogelijkheden u heeft om uw badkamer goed in te delen. Daarnaast krijgt u met onze 3D-ontwerpen ook meteen een beeld van hoe uw nieuwe badkamer er straks gaat uitzien.

Opties onderzoeken met een 3D-ontwerp

Met onze 3D-ontwerpsoftware kunnen we eindeloos schuiven met badkamerelementen. Wilt u liever de stortdouche vervangen voor een douchecabine met massage-jets? Dat doen we in een handomdraai. Wilt u het ligbad veranderen in een jacuzzi en het badkamermeubel verkleinen of vergroten? Geen enkel probleem.

Onze 3D-ontwerpen zijn helemaal handig als u graag uw hele badkamer wilt veranderen en anders wilt indelen. We tekenen verschillende opties voor u uit en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met verschillende materialen en opties. Op die manier krijgt u alvast een gevoel bij uw nieuwe badkamer.

Kostenloos 3D-ontwerp bij Janijko

Een 3D-ontwerp van uw nieuwe het badkamer kost u niets. Het is gewoon een onderdeel van de service van Janijko, om u te helpen de beste keuzes te maken.

Maak een afspraak

Voorbeelden 3D-ontwerpen badkamers

Janijko is

  • Gepassioneerd
  • Vriendelijk en vertrouwd
  • Ervaren en bekwaam
  • Meedenkend
  • Trendy

Inspiratie voor uw nieuwe badkamer

Ontdek het hier