Samenwerking

Wij werken nauw samen met de volgende bedrijven. Deze bedrijven zijn onder andere opgericht door oud-werknemers die nu zelfstandig opereren.

Bouwonderneming Tjeerdsma

Tjeerdsma is een betrouwbare partner voor verbouwingen; van badkamerrenovatie tot volledige woning- of bedrijfsruimteuitbreiding. Het bedrijf is in het bezit van een keurmerk kwaliteitsvakman en heeft daarmee een aantoonbare meerwaarde voor ons én voor de klant.


Bouwbedrijf U. Veenstra

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. staat voor energiezuinige woningen van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in de bouw van vrijstaande en half-vrijstaande woningen, houtskelet of traditioneel. In samenwerking met U. Veenstra kunnen wij uw comfort garanderen.


Bouwbedrijf Pitstra

Janijko maakt bij de complete badkamerrenovatie gebruik van de diensten van bouwbedrijf Pitstra. Dit bedrijf heeft ruime ervaring in verbouwen en zorgt voor een oplossing die bij uw wensen past!


Den Hoedt Installatietechniek

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? Janijko heeft in Den Hoedt Installatietechniek een specialist in zijn montageteam. Inbouw, reparatie en onderhoud zijn werkzaamheden die met de uiterste zorg worden uitgevoerd, met als einddoel: een droombadkamer.


Henstra Installatie

Henstra Installatie is een all-round-monteur voor allerlei installatiewerkzaamheden. Henstra specialiseert zich in ventilatie, verwarming, elektra en airconditioning. De gedeelde passie en deskundigheid voor ons werk, maken Henstra een waardevolle partner.


HV Tegelwerken

HV Tegelwerken uit Drogeham is een vakbekwame tegelzetter die bij onze projecten tot de vaste partners behoort. Het bedrijf is een waardevolle partner op het gebied van tegelwerken voor badkamers, keukens, woonkamers en terrassen in natuursteen, maar ook exclusief tegelwerk.


Smilda & zn

Tegels en sanitair kunnen in overleg met de verkoopadviseur worden bezorgd. Als transporteur maken wij gebruik van Smilda te Leek. Dit moderne familiebedrijf is een betrouwbare partner voor de logistiek binnen Janijko en staat garant voor een zorgvuldige uitvoering van uw wensen.


Richard Spinder


Pieter van der Bosch


Johannes Stienstra

STAP UW NIEUWE BADKAMER BINNEN

SURHUISTERVEEN Dalweg 11

Wij zijn gesloten, morgen staat de koffie weer klaar!

JOURE Marconiweg 1

Wij zijn gesloten, morgen staat de koffie weer klaar!

Route & contact

Wij zijn gesloten

KOM EENS LANGS IN ÉÉN VAN ONZE FILIALEN

SURHUISTERVEEN

  • MA: GESLOTEN
  • DI T/M VR: 9.30 - 17.30
  • ZA: 9.30 - 16.00
  • ZON&FEESTDAGEN: GESLOTEN

JOURE

  • MA: GESLOTEN
  • DI T/M VR: 9.30 - 17.30
  • ZA: 9.30 - 16.00
  • ZON&FEESTDAGEN: GESLOTEN