Op alle diensten en producten van Janijko Tegels & Sanitair zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hieronder kunt u de algemene voorwaarden voor onze winkels in Surhuisterveen en Joure als pdf-bestand downloaden.

Algemene voorwaarden Surhuisterveen (pdf, 72,8kb)

Algemene voorwaarden Joure (pdf, 88,4kb)

Stap uw toekomstige badkamer binnen!

U stelt bij ons niet alleen zelf een volledige badkamer samen, u kunt er zelfs binnenstappen! Met behulp van ons 3D-tekenprogramma kunt u uw toekomstige badkamer volledig, op ware grootte, beleven. Zo visualiseren wij u uw wensen zo optimaal mogelijk. Na afloop krijgt u de afdruk met afmetingen mee, volledig vrijblijvend!

Deskundig, praktisch en eerlijk

We gaan graag met u in gesprek over uw ideeën. Weinig inspiratie? Geen probleem. Samen met u nemen we de mogelijkheden door, zodat u een bewuste keuze kunt maken. Specifiek voor uw wensen vinden we samen een passende selectie tegels of sanitair. Zo krijgt u precies dat wat bij u past.

Wij geven u deskundig advies op het gebied van:

 • Stijl en sfeer
 • Gebruiksvriendelijkheid en comfort
 • Prijs
 • Kwaliteit en levensduur
 • Onderhoud

Onderhoud

Is uw badkamer of tegelvloer slecht onderhouden? Vraag ons om advies! Wij weten alles over het onderhouden en verwerken van tegel- en natuursteenvloeren of speciale vloeren, maar ook over het monteren van douchegoten. Met onze hulp krijgt u uw tegels en sanitair weer in topconditie. Ook voor lijmadvies kunt u altijd contact met ons opnemen!

Uw sanitair of tegels, zo geïnstalleerd

Janijko helpt u nog een stap verder. Wij kunnen u helpen om uw badkamer of tegelvloeren of -wanden van A tot Z aan te leggen met een team van vakkundige installateurs of tegelzetters. Voor tegelwerk, installatiewerk en montage van badkamers, toiletten en tegelvloeren werkt Janijko samen met een vaste, vertrouwde groep ZZP’ers. Deze zelfstandigen kunnen een klus te klaren op een niveau waar Janijko volledig achter staat.

Bouwonderneming Tjeerdsma

Tjeerdsma is een betrouwbare partner voor verbouwingen; van badkamerrenovatie tot volledige woning- of bedrijfsruimteuitbreiding. Het bedrijf is in het bezit van een keurmerk kwaliteitsvakman en heeft daarmee een aantoonbare meerwaarde voor ons én voor de klant.


Bouwbedrijf U. Veenstra

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. staat voor energiezuinige woningen van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in de bouw van vrijstaande en half-vrijstaande woningen, houtskelet of traditioneel. In samenwerking met U. Veenstra kunnen wij uw comfort garanderen.


Bouwbedrijf Pitstra

Janijko maakt bij de complete badkamerrenovatie gebruik van de diensten van bouwbedrijf Pitstra. Dit bedrijf heeft ruime ervaring in verbouwen en zorgt voor een oplossing die bij uw wensen past!


Den Hoedt Installatietechniek

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? Janijko heeft in Den Hoedt Installatietechniek een specialist in zijn montageteam. Inbouw, reparatie en onderhoud zijn werkzaamheden die met de uiterste zorg worden uitgevoerd, met als einddoel: een droombadkamer.


Henstra Installatie

Henstra Installatie is een all-round-monteur voor allerlei installatiewerkzaamheden. Henstra specialiseert zich in ventilatie, verwarming, elektra en airconditioning. De gedeelde passie en deskundigheid voor ons werk, maken Henstra een waardevolle partner.


HV Tegelwerken

HV Tegelwerken uit Drogeham is een vakbekwame tegelzetter die bij onze projecten tot de vaste partners behoort. Het bedrijf is een waardevolle partner op het gebied van tegelwerken voor badkamers, keukens, woonkamers en terrassen in natuursteen, maar ook exclusief tegelwerk.


Smilda & zn

Tegels en sanitair kunnen in overleg met de verkoopadviseur worden bezorgd. Als transporteur maken wij gebruik van Smilda te Leek. Dit moderne familiebedrijf is een betrouwbare partner voor de logistiek binnen Janijko en staat garant voor een zorgvuldige uitvoering van uw wensen.


Richard Spinder


Pieter van der Bosch


Johannes Stienstra

Meer artikelen...

SURHUISTERVEEN Dalweg 11

Wij zijn gesloten, morgen staat de koffie weer klaar!

JOURE Marconiweg 1

Wij zijn gesloten, morgen staat de koffie weer klaar!

Route & contact

Wij zijn gesloten

KOM EENS LANGS IN ÉÉN VAN ONZE FILIALEN

SURHUISTERVEEN

 • MA: GESLOTEN
 • DI T/M VR: 9.30 - 17.30
 • ZA: 9.30 - 16.00
 • ZON&FEESTDAGEN: GESLOTEN

JOURE

 • MA: GESLOTEN
 • DI T/M VR: 9.30 - 17.30
 • ZA: 9.30 - 16.00
 • ZON&FEESTDAGEN: GESLOTEN